SAHABAT FOTO WANTED:

2012-12-28

HAPUSKAN HUTANG DENGAN TEKNIK RAHSIA!

Nama: hijrahjutawan
Email: hijrahjutawan@gmail.com
Website/ Blog: http://misiinternet.com
Tajuk Iklan: HAPUSKAN HUTANG DENGAN TEKNIK RAHSIA!
Teks Iklan: Saya faham jika anda mahu berhati-hati dengan
pelbagai tawaran bisnes yang ada diinternet
pada hari ini. Saya tak salahkan anda, tapi..

Sistem FLB Pro memang berbeza, saya baru
menerima testimoni terbaru daripada ahli
FLB Pro.

\"Menyesal Saya Tak Follow Awal-Awal FLB Pro!\"

Mula - mula nak join program ni, 2- 3 kali
jugaklah keluar masuk bank sebab takut nak bank
in ke akaun Nizam (Formula Luar Biasa)... Dalam
kepala terfikir nak join ke atau tak nak join
Formula ni...Maklum lah takut kena tipu... Zaman
sekarang ni bukan boleh percaya sangat...
Tapi sekarang 2-3 kali jugak lah keluar masuk
bank dalam seminggu.... sebab cash out komisyen
dari Formula ni... Alhamdulillah...

Menyesal saya tak follow awal2 Formula ni...
Dulu banyak jugaklah program2 merapu yang saya
ingatkan betul dan boleh buat duit.... habis
beratus ringgit saya keluarkan... panduan itulah,
panduan inilah....hasilnya....zerooo...habuk!

Sekarang tidak lagi, saya tersenyum riang setiap
kali ke bank...kini saya mampu memperolehi
pendapatan 4 angka menggunakan Formula ni...
from zero to hero...Mohd Nizam the best...
Formula Luar Biasanya memang power...
thanks bro....

TERKINI: Pendapatan saya dengan sistem FLB
Pro: RM93,850!

- Mohd Hisham, Guru, Ipoh


Lihat buktinya di sini

=> http://misiinternet.com


Anda boleh katakan apa sahaja, tapi saya mahu
menolong anda - sama sama buat duit diinternet.
Dan saya tidak akan putus asa.

>> http://misiinternet.com


PS: Setakat ini hanya ada 575 tempat daripada 3000
dengan harga istimewa. Jangan terkejut jika harganya
naik selepas kuota ini habis.

Dan saya sudah sediakan 3 bonus tambahan jika
anda menyertai FLB Pro hari ini.

Jom buat duit...

>> http://misiinternet.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.167.101

FORMULA LUAR BIASA JANA PENDAPATAN!

Nama: misiinternetjutawan
Email: misiinternetjutawan@gmail.com
Website/ Blog: http://misiinternet.com
Tajuk Iklan: FORMULA LUAR BIASA JANA PENDAPATAN!
Teks Iklan: PS: Tahukah anda masalah #1 buat duit
diinternet??

TRAFFIK !!! (atau pelawat ke web anda!)

Walaupun anda mempunyai laman web yang terhebat
didunia tetapi jika tiada siapa yang datang
melawat, tentunya ianya sia-sia sahaja.

0 Trafik, Duit= KOSONG (Habuk pun tarak) :(

Berita baik, sebagai ahli flb pro saya akan
dedahkan beberapa teknik membawa trafik yang
paling berkesan sehingga saya mampu mengumpul
350,000 list dan fulus dibank!

Hanya ikut teknik saya dan wang pasti masuk,
satu-satunya sistem buat duit paling mudah
pernah anda jumpa.

Jika anda masih tertanya-tanya apa itu FLB Pro

>> http://misiinternet.com

Pencarian anda berakhir disini!

PPS: Dari Fadzil, Ampang...

\"FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu
menambah pendapatan pasif saya. Tidak perlu
berjumpa orang, dan saya hanya menjalankannya
secara part time sahaja. Bukan SCAM yang didakwa
oleh sesetengah orang yang tidak percaya malahan
tidak mahu mencuba formula yang sungguh luar biasa
ini. Dengan modal 3 angka, saya telah mendapat RM2200
dan mampu menjana 4 malah 5 angka pendapatan.

Terima kasih Nizam, you are the best!!!\"

Lihat buktinya di sini

=> http://misiinternet.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.167.101

2012-12-27

PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ANA 017 6151454

Nama: ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ANA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ANA 017 6151454

Nama: ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ANA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ANA 017 6151454

Nama: ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ANA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

AREA SUNWAY UNTUK PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: AREA SUNWAY UNTUK PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

KINI ANDA LAYAK MEMBUAT PINJAMAN SEHINGGA 20K. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: KINI ANDA LAYAK MEMBUAT PINJAMAN SEHINGGA 20K. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

2012-12-26

PURE MARINE COLLAGEN (KOLAGEN ASLI)

Nama: mieya sara
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: PURE MARINE COLLAGEN (KOLAGEN ASLI)
Teks Iklan: SALAM.. PURE MARINE COLLAGEN (kolagen asli) …… PALING LARIS…… UNTUK SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI SECARA RUNCIT / BORONG / KILOGRAM:-
HARGA KAMI UNTUK :-
HARGA BORONG GRED AA :-
10 PEK :- RM9 / 100GM SHJ.
20 PEK :- RM8 / 100GM SHJ.
30 PEK :- RM7 / 100 GM SHJ.

HARGA BORONG GRED AAA :-
10 PEK :- RM10 / 100GM SHJ.
20 PEK :- RM9 / 100GM SHJ.
30 PEK :- RM8 / 100 GM SHJ.

HARGA RUNCIT :-
GRED AA :- RM20 / 100GM
GRED AAA :- RM25 / 100GM

HARGA KILOGRAM :-
GRED AA :- RM45 PERKG (free postage)
Gred AAA :- RM55 PERKG (free postage)

****HUBUNGI :-012-3939652***

KHASIAT RUMPAI LAUT
Rumpai laut kering atau dikenali EUCHEUMA COTTONII berasal dari Sabah.
KOLAGEN – 10 kali ganda lebih tinggi daripada sirip ikan yu dan 24% kolagen ini bersamaan denggan 2 keping sarang burung layang-layang. KALSIUM – 37 kali ganda lebih tinggi daripada hati ikan.
ANTIOKSIDA – 550 kali lebih kuat dari vitamin C.
VITAMIN A – 40 kali lebih hebat dari Beta Carotine atau 638 kali lebih hebat dari daging lembu. PROTEIN – 21 kali lebih banyak dari susu. OMEGA 3 DAN OMEGA 6 – 2326 kali lebih banyak dari ikan. KESAN PENGAMBILAN KOLAGEN ASLI: -Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon -Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan -Memejalkan payudara, otot dan punggung -Menyihatkan rambut dan kuku -Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kalenjar tiroid -Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur -Mengurangi selulit -Memberi tenaga -Melancarkan peredaran darah, mengurangi sakit bahu dan belakang -Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis -Meningkatkan sel rawan, ligamen dan otot -Merawat penyakit gout -Mencegah kanser/tumor -Menurunkan tekanan darah tinggi -Meningkatkan fungsi penghadaman/pencernaan, merawat gastrik -Anti bakteria/kulat -Merawat anemia -Menurunkan tahap kolesterol dalam tubuh -Menyerap lebihan garam dalam tubuh (lumpuh) -Melicin, menegang, dan menghaluskan kulit -Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut -Merangsang penghasilan sel2 baru kulit, menyembuhkan luka -Menstabilkan kandungan gula dalam darah (kencing manis) -Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas -Menberikan rasa kekenyangan (diet) -Memelihara usus kecil (mengelakkan sembelit/buasir)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.139.132.66

2012-12-25

FLB PRO MEMANG SANGAT BERBALOI!!

Nama: misiinternetjutawan
Email: misiinternetjutawan@gmail.com
Website/ Blog: http://misiinternet.com
Tajuk Iklan: FLB PRO MEMANG SANGAT BERBALOI!!
Teks Iklan: Pertama sekali terima kasih kepada saudara nizam yang
banyak memberi tunjuk ajar.pada mulanya saya ragu-ragu
untuk join flb pro..tetapi dengan bukti kukuh dan lihat
testimoni orang2 yang dah berjaya buat saya tidak sabar
untuk menyertainya.

DAN TERNYATA HANYA 3 MINGGU MENYERTAI SAYA SUDAH MENDAPAT
KOMISEN RM2150+ DENGAN HANYA DUDUK DIDEPAN KOMPUTER SELAMA
20 MINIT SEHARI!PECAYALAH FLB PRO SATU PERNIAGAAN YANG
SANGAT MENGUNTUNGKAN!SANGAT RUGI JIKA LAMBAT MENYERTAINYA\"

- Zul, Pelajar Teluk Intan


Lihat bagaimana saya Menjana RM2,150 dengan hanya 20 minit
sehari...

=> http://misiinternet.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.98

Progam untuk dikongsi:

Nama: liyamin
Email: liyamin10@yahoo.com
Website/ Blog: http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
Tajuk Iklan: Progam untuk dikongsi:
Teks Iklan: Program Bantu Membantu - Hanya Perlu 2 Orang Aja

Program mudah dan murah dari segi kos permulaan.Tidak perlu website,tidak perlu blog,tidak perlu sistem yang terlalu canggih.100% on line.

Hanya 2 orang peserta sahaja. Hanya RM30.00 untuk sekali
penyertaan.Jika anda mempunyai kewangan yang kukuh dan stabil,sila abaikan program ini.

Email ini di hantar secara rawak dan anda mungkin
menerimanya berulang.
http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 110.159.237.48

2012-12-24

PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ZIELA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

2012-12-23

Telemarketing Executive BSN dan CIMB Aviva

Nama: Fazala Ramlan
Email: teleservicesunited@gmail.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Telemarketing Executive BSN dan CIMB Aviva
Teks Iklan: JAWATAN KOSONG
Telemarketing Executif Bank di perlukan SEGERA pada bulan Januari untuk Bank Simpanan Nasional BSN dan CIMB Aviva (200 Kekosongan diperlukan)

>Gaji Basic Rm1900- Rm2500 (diberi berdasarkan pengalaman)
> Komisyen + Insentive - Rm3000 keatas sebulan
>Waktu kerja Isnin – Jumaat (9.30am – 6.30pm)
>Sabtu berselang 2kali dalam sebulan (10am – 4pm)
>Public Holiday cuti ikut Calender
>Kwsp/Socso/Medical Benafit/Overtime
>Elaun Kedatangan Rm200
>Insentive tambahan Rm150 untuk Elaun kedatangan baik 3 bulan berturut₂
>Elaun Makan/ Elaun Transpot Rm150
>Tunai Harian Juga diberi dari Rm5-Rm10 (dibayar tunai)
>Elaun Rm200 tambahan (jika fasih berbahasa cina)
>Boleh berbicara Bahasa Melayu (wajib) dan Bahasa English (tidak menjadi kemestian)
>Tiada Pengalaman pun dialu-alukan , Latihan akan diberikan, script juga di berikan
>Kerja buat pangilan telefon sahaja untuk Offer/Promotion/Sales product BANK
>Office berdekatan dengan LRT Masjid Jamek dan Monorel Jalan Raja Chulan
>Map: http://maps.google.com.my/maps?f=q&source=embed&hl=en&geocode=&q=Tingkat+10,+Bangunan+KWSP+No.3,+Changkat+Raja+Chulan,50200+Kuala+Lumpur+&sll=4.696879,109.116211&sspn=30.047602,39.331055&ie=UTF8&hq=Tingkat+10,+Bangunan+KWSP+No.3,&hnear=Changkat+Raja+Chulan,+50200+Kuala+Lumpur,+Federal+Territory+of+Kuala+Lumpur&ll=3.155857,101.69589&spn=0.012427,0.025663&z=14&iwloc=A

Syarat-syarat kelayakan :
>Berumur 18 tahun ke 45 tahun (Lelaki / Perempuan)
>Minimum Lepasan SPM
>Berkerja sepenuh masa / Kemasukan SEGERA
>Lepasan SPM dan Diploma yang sedang mencari kerja boleh mula segera diutamakan

Hubungi :
Pn. Fazala 0193924669 or 0348003341
Hantar Resume email : teleservicesunited@gmail.com

Tempat Interview di :
Uts Marketing Solution,
Suites 802-803, 8th Floor, Plaza See Hoy Chan,
Jalan Raja Chulan, 50200 Kuala Lumpur
(bersebelahan dengan bangunan AMBANK)

PERHATIAN :-
**Kami tidak akan menemuduga anda sekiranya anda tidak bawa Resume, Salinan Sijil SPM/ Diploma, Salinan NRIC
**Pada yang hantar resume melalui email,semak email anda dimana tarikh temuduga anda akan dibalas melalui email.
**Bagi (Walk In) Sila SMS Nama penuh,IC no,Tarikh dan Waktu untuk Temuduga sehari sebelum hadirkan diri untuk Temuduga dan hantarkan maklumat anda di no 0193924669 Pn.Fazala (Recruitment Department)
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.141.195.93

2012-12-22

Cara mudah menjana pendapatan secara online

Nama: EarnprofitclickingTeam
Email: mesinwang85@gmail.com
Website/ Blog: http://earnprofitclicking.blogspot.com
Tajuk Iklan: Cara mudah menjana pendapatan secara online
Teks Iklan: berapa pendapatan sampingan yang anda inginkan sehari/seminggu/sebulan ?
ternyata dengan menyertai program yang hebat ini segala masalah anda akan selesai semudah ABC..
anda tidak memerlukan modal yang banyak untuk menjana pendapatan disini..malah pihak syarikat juga akan memberikan anda modal bantuan sebanyak $10 = RM34 untuk anda mencuba terlebih dahulu bagaimana system ini bekerja dan boleh menjanakan pendapatan sampingan buat anda dan keluarga.ianya adalah sesuatu yang merugikan apabila anda hanya melepaskan peluang pergi begitu sahaja sedangkan yang telah mencuba perniagaan ini telah pun menjana ribuan dollar malah ratusan ribu dollar dalam sekelip mata..ini bukan skim cepat kaya atau program bersistemkan piramid .. perniagaan ini tidak menyalahi undang-undang ,tiada jalan yang mudah untuk menjana pendapatan tetapi dengan perniagaan ini segala yang susah telah dimudahkan ..sekarang hanya anda sahaja perlu membuat keputusan kerna ini bukan soal kehidupan insan lain ,tp anda dan juga keluarga..apa yang membezakan perniagaan ini dengan perniagaan yang lain di internet..

1-anda tidak perlu MENAJA

2-anda TIDAK perlu MENJUAL beli BARANG

3- TIDAK perlu MODAL yang BESAR

4- Walaupun anda TIDAK pandai mengenai perniagaan INTERNET juga anda boleh MENJANA PENDAPATAN DISINI

5-TIDAK perlu meluangkan MASA yang LAMA untuk MENJANA PENDAPATAN disini

6-TIDAK perlu berjumpa sesiapa,cukup hanya memperkenalkan kepada rakan LAMAN SOCIAL

7- TIDAK menyalahi UNDANG-UNDANG(BUKAN Program INVESTMENT)

8-SISTEM yang akan bekerja untuk ANDA ,walaupun anda tidak mempunyai DOWNLINE (TETAP MENGHASILKAN PROFIT SETIAP HARI/MINGGUAN/BULANAN

9- TIDAK perlu menjawab sebarang panggilan telefon dari downline anda kerana gusar TIDAK memperoleh pendapatan (100% akan menjanakan PENDAPATAN kepada setiap AHLI)

10- TIDAK ada paksaan untuk ANDA menyertainya,KEHIDUPAN ANDA ,ANDA YANG TENTUKAN.

Sila LAWATI BLOG saya UNTUK MENDAFTAR http://earnprofitclicking.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 120.140.10.97

2012-12-21

Miliki Perniagaan Sendiri

Nama: Norlia Ismail
Email: noorlynorlia@yahoo.com
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Miliki Perniagaan Sendiri
Teks Iklan: Tahukah anda dengan modal permulaan yang sangat rendah anda mampu miliki sebuah perniagaan yang anda inginkan. eCosway sedang membuka peluang untuk anda untuk membuka stokis di tempat anda dengan modal yang sangat rendah.

Apa yang anda perlu lakukan hanyalah : -
1. Berdaftar dengan ecosway beli EV 500 atau EV 1000
2. Pergi training dan interview (KL)
3. Cari kedai (Lokasi pilihan anda )
4. sediakan RM10K sebagai deposit (refundable - Setelah kedai siap sepenuhnya, duit akan dikembalikan jika anda tidak mahu berniaga lagi)

Ecosway akan lakukan untuk anda :-
1. Deal dengan tokey kedai
2. Bayar deposit kedai dan sewa kedai (sampai anda dah tak nak berniaga)
3. Buat renovation supaya kedai anda lebih kemas, bersih, cantik, dan keselesaan pelanggan
4. Pasang Sistem Keselamatan, Air Cond, CCTV, Komputer, Alam dll
5. Penuhkan kedai anda dengan stok barang2 cosway
6. Company bayarkan bil letrik anda sampai bila-bila
7. Bagi komisen kepada anda tiap2 bulan

Ecosway akan buat semua tanpa minta 1sen pun duit anda.
\"REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI & DAN JADILAH ANDA ANTARA ORANG YANG TERAWAL\"
DAN
\'\"PELUANG TIDAK AKAN DTG BERULANG KALI, HANYA ORANG YANG RAJIN BERUSAHA AKAN BERJAYA\"
Sila Hubungi : NOR 019-7738361 Insyaallah saya sedia membantu.
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 203.82.92.3

2012-12-19

TEKNIK MODEN TANAM TAUGEH KAEDAH SIRAMAN AUTOMATIK

Nama: AZIZ
Email: vescomvision@yahoo.com.my
Website/ Blog: http://taugehmoden.weebly.com
Tajuk Iklan: TEKNIK MODEN TANAM TAUGEH KAEDAH SIRAMAN AUTOMATIK
Teks Iklan: TEKNIK MODEN TANAM TAUGEH…KAEDAH SIRAMAN AUTOMATIK
( HASIL TUAIAN DAPAT DIKUTIP SECARA HARIAN )

•Mudah dan senang dipasang, hanya perlu ada paip air dan plug soket.

•Anda yang tiada asas dan tidak pernah menanam taugeh pun mampu menghasilkannya.

•Tidak perlu menghadiri apa-apa kursus atau seminar taugeh, buku panduan lengkap bergambar dan formula disertakan.

•Ruang yang kecil – Boleh dipasang di belakang rumah, di tempat parking atau di laman rumah mengikut kesesuaian anda.

•Menjimatkan masa – Sistem Azra dapat menghasilkan taugeh dalam masa 4 hari dengan hanya berkerja selama 30 minit sepanjang tempoh tersebut.

•Hasil meningkat – Sistem Azra ini mampu menghasilkan sehingga 7 kg taugeh daripada I kg benih.

•Pekerjaan sampingan dan sepenuh masa – Sesuai untuk surirumah, ibu tunggal, pesara dan juga golongan yang berkerjaya.

•Pendapatan harian lumayan. Penggunaan Sistem Azra mampu menjana usahawan taugeh berpendapatan tambahan yang lumayan.

TELAH TERBUKTI !!!
RAMAI PEMBELI BERJAYA BERGELAR USAHAWAN TAUGEH.

UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA ,
LAWATI : HTTP://TAUGEHMODEN.WEEBLY.COM/
http://www.wix.com/saridasehak/taugehazra
HUBUNGI EN.AZIZ :H/P 019 - 4647690
EMAIL : VESCOMVISION@YAHOO.COM.MY
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.188.52

TEKNIK MODEN TANAM TAUGEH…KAEDAH SIRAMAN AUTOMATIK

Nama: Aziz
Email: vescomvision@yahoo.com.my
Website/ Blog: http://taugehmoden.weebly.com
Tajuk Iklan: TEKNIK MODEN TANAM TAUGEH…KAEDAH SIRAMAN AUTOMATIK
Teks Iklan: TEKNIK MODEN TANAM TAUGEH…KAEDAH SIRAMAN AUTOMATIK
( HASIL TUAIAN DAPAT DIKUTIP SECARA HARIAN )

•Mudah dan senang dipasang, hanya perlu ada paip air dan plug soket.

•Anda yang tiada asas dan tidak pernah menanam taugeh pun mampu menghasilkannya.

•Tidak perlu menghadiri apa-apa kursus atau seminar taugeh, buku panduan lengkap bergambar dan formula disertakan.

•Ruang yang kecil – Boleh dipasang di belakang rumah, di tempat parking atau di laman rumah mengikut kesesuaian anda.

•Menjimatkan masa – Sistem Azra dapat menghasilkan taugeh dalam masa 4 hari dengan hanya berkerja selama 30 minit sepanjang tempoh tersebut.

•Hasil meningkat – Sistem Azra ini mampu menghasilkan sehingga 7 kg taugeh daripada I kg benih.

•Pekerjaan sampingan dan sepenuh masa – Sesuai untuk surirumah, ibu tunggal, pesara dan juga golongan yang berkerjaya.

•Pendapatan harian lumayan. Penggunaan Sistem Azra mampu menjana usahawan taugeh berpendapatan tambahan yang lumayan.

TELAH TERBUKTI !!!
RAMAI PEMBELI BERJAYA BERGELAR USAHAWAN TAUGEH.

UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA ,
LAWATI : HTTP://TAUGEHMODEN.WEEBLY.COM/
http://www.wix.com/saridasehak/taugehazra
HUBUNGI EN.AZIZ :H/P 019 - 4647690
EMAIL : VESCOMVISION@YAHOO.COM.MY
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.13.188.52

2012-12-18

Testimoni2 - Maybank2u.com 3rd Party Transfer

Nama: misiinternetjutawan
Email: misiinternetjutawan@gmail.com
Website/ Blog: http://misiinternet.com
Tajuk Iklan: Testimoni2 - Maybank2u.com 3rd Party Transfer
Teks Iklan: Testimoni Ahli Formula Luar Biasa terkini:

Saya juga seperti anda bekerja siang hari untuk menjana pendapatan.
Pendapatan FLB adalah pendapatan sampingan saya. Tapi percaya atau tidak,
pendapatan sampingan FLB saya melebihi pendapatan dari pekerjaan saya.

Ya, RM4,200 dalam masa 3 bulan sahaja. Sungguh tidak percaya bukan.
Tapi ini lah kenyataan yang terpaksa diterima. Modal RM295 untuk mendapatkan
Formula Luar Biasa amat berbaloi, malah boleh menjana pendapatan lumayan
melebihi yang dijangkakan.

Saya amat terkejut apabila mendapati duit meledak dalam akaun maybank
saya tanpa henti walaupun saya tengah berkursus. Saya tetap bersyukur
walaupun duit meledak sedikit (RM100). Walaupun begitu, setelah saya
jumlah kesemuanya sekali, jumlah yang saya diterima sepanjang 3 bulan ialah
RM4,200. Alhamdullilah..


RM200 pada 17/3/2010
RM300 pada 21/3/2010

RM1100 pada 6/4/2010
RM500 pada 16/4/2010
RM1500 pada 23/4/2010
RM200 pada 28/4/2010

RM100 pada 2/5/2010
RM200 pada 5/5/2010
RM100 pada 10/5/2010

Jadi jumlah keselurahan ialah RM4,200

Azrisham, Goverment Staff, Cameron Highlands.
PS: Anda boleh lihat bukti kukuh disini:

-> http://misiinternet.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.166.202

2012-12-17

PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: PAKEJ PINJAMAN EKSPRESS. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

HUTANG KELILING PINGGANG? NAK SETTLE DGN SEGERA. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: HUTANG KELILING PINGGANG? NAK SETTLE DGN SEGERA. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

BANTUAN KEWANGAN. KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: BANTUAN KEWANGAN. KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ZIELA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: PINJAMAN EXPRESS. KELULUSAN 1JAM. CALL ZIELA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

PINJAMAN 100% BUMIPUTRA SAHAJA. CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: PINJAMAN 100% BUMIPUTRA SAHAJA. CALL ZIELA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

MASALAH KEWANGAN? KELULUSAN SEGERA DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: MASALAH KEWANGAN? KELULUSAN SEGERA DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ZIELA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

2012-12-16

Rahsia Jana Pendapatan di Internet

Nama: hani
Email:
Website/ Blog:
Tajuk Iklan: Rahsia Jana Pendapatan di Internet
Teks Iklan: Download report percuma ni. Klik link di link di bawah
http://bit.ly/RohVPV
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.160.186

2012-12-13

BANTUAN KEWANGAN. KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ANA 017 6151454

Nama: ANA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: BANTUAN KEWANGAN. KELULUSAN DALAM TEMPOH 1JAM. SILA CALL ANA 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

2012-12-12

Maybank2u.com 3rd Party Transfer

Nama: misiinternetjutawan
Email: misiinternetjutawan@gmail.com
Website/ Blog: http://misiinternet.com
Tajuk Iklan: Maybank2u.com 3rd Party Transfer
Teks Iklan: Wow, terkejut saya apabila akaun gmail saya dipenuhi dengan
email testimoni terkini daripada ahli.

Testimoni Ahli Formula Luar Biasa terkini:

Salam En.Nizam ,Terima kasih banyak kerana mencipta FLB yang memang power.
pada permulaan saya nk join flb rasa cuak juga,ialah tengok harga macam
mahal je,tapi bila dah join dan praktikkan apa yang diajarkan di flb,
memang berbaloi-baloi,dapatla juga saya menambah-nambah duit poket yang
sering kering,maklomlah kerja makan gaji sebagai pembantu am,banyak mana
pun.Saya syorkan rakan2 diluar sana join flb,tak nyesal punya..!!
FLB memang best!!!

- Zuklifli Muslim, Seremban
Terkini: RM6,400

PS: Anda boleh lihat gambar Zuklifli, Nuraimi, Anas dan Saiful disini:


-> http://misiinternet.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 183.171.166.224

100% PINJAMAN HANYA UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: 100% PINJAMAN HANYA UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

AREA SUNWAY UNTUK PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: AREA SUNWAY UNTUK PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

AREA SUNWAY UNTUK PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: AREA SUNWAY UNTUK PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

2012-12-10

PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. SILA CALL 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk Iklan: PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. SILA CALL 017 6151454
Teks Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

100% PINJAMAN HANYA UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: 100% PINJAMAN HANYA UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

BLACKLIST DGN BANK? TAPI NAK APPLY LOAN. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: BLACKLIST DGN BANK? TAPI NAK APPLY LOAN. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 017-6357475
No ph : 03-56339963
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

2012-12-06

SKIM PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454

Nama: tasha
Email: spc_78@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanloan.com
Tajuk Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI. CALL TASHA 017-6357475/017-6151454
Teks Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berrlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di area Kl dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kapada kakitangan karajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

***AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA***

Kenapa anda perlu memilih kami:
-hanya untuk bumiputra sahaja
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan 45 minit
-tiada pembayaran upfrod sehinggalah diluluskan loan (tidak perlu risau untuk mencuba
apply)
-maklumat peminjam dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area kl dan selangor sahaja
-bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

Anda hanya perlu sediakan:
1) Pay slip3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (sekiranya ada)
4) Utiliti bil elektrik dan air yang terkini
5)Suratpengesahan jawatan EA gaji yang dibayar oleh majikan melalui online pay (autopay auto credit)

Untuk maklumat lanjut hubungi saya
TASHA (PERUNDING ANDA)
no telefon: 03-56339963
no faks: 03-56219963
email: spc_78@yahoo.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.140.226.31

kecemasan/masalah atau apa sahaja masalah,pinjaman peribadi kl&selangor bumiputera dapat membantu segera call *HANI 0169750656*

Nama: hani
Email: tmkl0003@gmail.com
Website/ Blog: www.pinjamankl.com
Tajuk Iklan: kecemasan/masalah atau apa sahaja masalah,pinjaman peribadi kl&selangor bumiputera dapat membantu segera call *HANI 0169750656*
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN/SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami bole selesaikan hutang lama anda disyarikat lain(overlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai anda ,
●Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
●Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada RM500.00 hingga 20,000.00)
●Tempoh pembayaran balik yang paling lama
●Syarat pinjaman yang paling longgar
Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist,CTOS dan CCRIS layak

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen ;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan @ borang EA
4) Bil air / bil api
5) Penyata EPF (Sekiranya ada)
HUBUNGI TEL : 01548720056 (HANI)
HUBUNGI H/P : 017-9750656 (HANI)
PEJABAT KAMI : 03-21669982/83
EMAIL : tmkl0003@gmail.com
WEBSITE : www.pinjamankl.com
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.139.237.80

2012-12-04

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226

pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )

Nama: mimi
Email: hamimi8211@yahoo.com
Website/ Blog: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk Iklan: pinjaman kl ( kuala lumpur) khas untuk bumiputera kadar faedah rendah ( CTOS/CCRIS/FIS layak memohon )
Teks Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO

Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi

Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak


Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;016 -230 3633 mimi
:016 -2009568 -zara
PEJABAT KAMI: 03-56339982/83

EMAIL: ( (hamimi8211@yahoo.com))

WEBSITE : www.pinjamanpadat2u.com

ALAMAT KAMI
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 175.136.224.226
Related Posts with Thumbnails

BANNER SAHABAT


Powered by BannerFans.com

Create your own banner at mybannermaker.com!